Intern reglement KFC Beekhoek Sport

 

 

Beste spelers, ouders, medewerkers en supporters,

 

Het respecteren en naleven van het intern reglement is onontbeerlijk voor de goede werking van de club. Wij waarderen het ten zeerste dat iedereen die betrokken is bij de club zijn uiterste best doet om het reglement toe te passen en mee te werken aan een fijne en sportieve club.

 

1. Afspraken voor spelers

 

- Elke afwezigheid voor een wedstrijd wordt zo snel als mogelijk gemeld. Met zaken die lang op voorhand gepland zijn (vb. familiale verplichtingen, feesten, reizen…) kan dan rekening gehouden worden.

- Iedereen is op tijd aanwezig voor de training zoals afgesproken met de trainer aan het begin van het seizoen. Laatkomers melden zich eerst bij de trainer.

- De spelers begeven zich samen onder begeleiding van de trainer naar het oefenveld en terug. Bij verplaatsingen op de openbare weg wordt de wegcode gerespecteerd en zorgen de spelers dat ze voldoende zichtbaar zijn (fluo-verkeershesje verplicht). Na de training wordt iedereen in de kleedkamer verwacht. Vanaf U10 wordt op de club (verplicht) gedoucht.

- De afspraken om samen te komen voor de wedstrijden (aanvangs- of vertrekuur) worden stipt nageleefd. Laatkomers worden gesanctioneerd in overleg met de technische straf of trainer.

- Trainer, begeleider, ploegmaten en medewerkers worden bij aankomst en vertrek op de club begroet. Een hartelijke omhelzing mag, een beleefde knik is al voldoende.

- Respect is een sleutelwoord en geen loos begrip: voor de scheidsrechter, de tegenstander, supporters, medewerkers … respect voor het materiaal en de accommodatie. Ze aanvaarden dat ze worden ingeschakeld bij het verplaatsen, opbergen, proper houden van het materiaal. Graag verwijzen we hier naar ons sportiviteitstarter op onze website.

- Ook eigen materiaal dient in orde en netjes te zijn (voetbalschoenen, uitrusting voor de training).

- Coaching tijdens de wedstrijd gebeurt enkel door de trainer en niet door ouders of afgevaardigde. Deze laatste kan in samenspraak met de trainer wel zijn bijdrage leveren in de begeleiding en sturing van de spelers.

- De spelers (vanaf U12) worden verondersteld voor een wedstrijd steeds een identificatiebewijs met foto bij zich te hebben. Kids-ID, identiteitskaart of een afdruk van deze documenten via kaartlezer zijn de meest gebruikelijke bewijzen. Zonder identiteitskaart (of één van de andere bewijzen) mag en kan er niet gespeeld worden.

- Bij een blessure houdt de speler zijn trainer op de hoogte van de evolutie.

- Voetbalactiviteiten buiten de club. (Testwedstrijd, selectiewedstrijd…) worden altijd gemeld aan de trainer. Deze beslist (in overleg met TVJO) of het toegestaan is.

- Prestatiebevorderende producten en verdovende middelen worden onder geen enkel beding getolereerd. Ontslag is de enige sanctie.

- Dezelfde sanctie voor personen waarvan bewezen is dat ze zich schuldig hebben gemaakt aan diefstal.

- Roken wordt fel ontraden. Roken en/of drinken in spelersoutfit is ten strengste verboden.

 

Opmerking: Deze reglementen kunnen na overleg met bestuur door de trainer aangevuld worden met eigen regels (weekdienst, materiaalverantwoordelijke, concrete afspraken ed.)

 

2. Accomodatie

 

 

- De kleedkamer wordt gebruikt om zich om te kleden en te douchen. Niettegenstaande de kleedkamers gepoetst en onderhouden worden door clubmedewerkers, is het de bedoeling dat spelers de kleedkamer en doucheruimte zo netjes mogelijk achter laten. Dwz dat schoenen buiten afgeklopt worden. Tafels, stoelen, banken e.d. worden met respect behandeld.

- Ons engagement voor ecologie en duurzaamheid houdt in dat we het licht niet laten branden als daar geen reden voor is, en dat we de douchekraan dichtdraaien als we ons gewassen hebben. Zes douches openzetten voor 2 spelers lijkt ons ook geen goed idee.

- Ouders worden niet toegelaten in de kleedkamer, met uitzondering van debutantjes en duiveltjes.

 

3. Contacten/communicatie met ouders

 

- Bestuur, trainers, begeleiders, terreinverantwoordelijke …. Iedereen helpt mee aan de sportieve opvoeding van de kinderen. Omgekeerd, kinderen moeten ook kunnen terugvallen op hun ouders: interesse tonen in de voetbalprestaties van het kind, (tijdige) aanwezigheid op wedstrijden (en trainingen) .. een kind verlangt niet meer (maar ook niet minder!)

- Duidelijke communicatie tussen ouders, trainers en bestuur is noodzakelijk. Ouders zijn de eerste en beste supporters en voelen, indien ze betrokken zijn, zeer goed aan waar en hoe kan bijgestuurd worden door de begeleiding of het bestuur.

- We rekenen er op dat alle ouders zich dan ook waardig gedragen voor, tijdens en na de

wedstrijden. Laten we ons houden aan de vooropgestelde regels, alle spelers van het eigen team aanmoedigen is even nodig als vanzelfsprekend. De scheidsrechter en tegenspelers worden met respect behandeld. Nog een zeer belangrijke afspraak: ouders laten de coaching over aan de trainer.

 

Graag verwijzen wij hier ook naar ons sportiviteitcharter op de website.

Kalender en klassement Dames

 

26/27/28  APRIL  2024

KFC HERSELT A - VOSSELAAR B
6-2
KFC FLANDRIA - SCHOONBROEK
5-2
KFCE ZOERSEL - ARENDONK A
1-1
KSK LOENHOUT B - FC ST. JOZEF
3-1
KVNA WORTEL - HOOGSTRATEN B
3-3
VC IMMER OOST - KFC BEEKHOEK
1-5
KVK WESTMALLE - VC MOLDAVO C
3-2
 
 

RANGSCHIKKING

1

KFC BEEKHOEK

26 66

2

KFC HERSELT A

26 65

3

VC IMMER OOST

26

64

4

KFCE ZOERSEL

26

51
5 KFC ARENDONK A 26 44

6

FC SCHOONBROEK 26 43

7

VV VOSSELAAR B
26 41

8

KFC FLANDRIA

26 41

9

VC MOLDAVO C 26 33

10

FC ST. JOZEF

26 28

11

KVK WESTMALLE

26 26

12

KSK LOENHOUT B
26 15

13

KVNA WORTEL

26 10

14

VV HOOGSTRATEN B

26 5

 

Wie is online

We hebben 172 gasten en geen leden online