Postformatieplan KFC Beekhoek Sport

 

Om onze oudere jeugdspelers (U18-U21-U23) verder door te laten ontwikkelen naar ons eerste elftal, is het belangrijk dat zij extra trainingsuren kunnen maken (achterstand tov spelers uit spelers uit provinciale/nationale jeugdopleidingen). Tijdens deze extra uren moet er aan een hogere weerstand getraind worden dan in hun eigen trainingen en wedstrijden. Specifieke aandacht is er hierbij nodig naar een hoger technische handelingssnelheid, hoger spelinzicht en het verbeteren van de fysieke eigenschappen uithouding, (duel)kracht en snelheid.

Hiertoe worden volgende initiatieven genomen:

  1. In eerste 3 weken van de voorbereidingsperiode wordt samen getraind met junioren, B- en A-kern. Ook de teambuildingactiviteit in deze periode staat open voor al deze spelers.
  2. Spelers uit de junioren (U18-U21) worden opgeroepen voor extra trainingen op donderdag met de A/B-kern. Door hier 1 keer extra te trainen proberen we de achterstand van deze spelers ten opzichte van terugkerende spelers uit het nationale jeugdvoetbal weg te werken. Spelers worden uitgenodigd door de 3 verantwoordelijke trainers (T1, T2, T3). Het betreft een extra training. De donderdag training bijwonen geeft geen recht op speelgelegenheid in het weekend. Daar zijn de dinsdag en de vrijdagtraining voor.
  3. Speelgelegenheid in de voorbereiding wordt bepaald door T1-T2-T3 in onderling overleg onder leiding van T1. Tijdens het seizoen wordt de speelgelegenheid voor het eerste elftal en de geselecteerde bankzitter door T1. T2 beheert speelgelegenheid (iedereen minstens 50% behoudens behoudens voldoende training) B-kern en de eventuele opgeroepen jongeren. T3 bepaalt de speelgelegenheid bij de juniores (iedereen minstens 50% behoudens behoudens voldoende training). Ook hier wordt er door de trainers overlegd.
  4. Tijdens het maandelijks overleg trainers-groep Sport is de postformatie een vast agendapunt

 

Late instappers

 

Spelers die laat instappen of terug herbeginnen krijgen een persoonlijk traject afhankelijk van hun talent en vorderingen. Dit kan gaan van trainen met wat minde speelminuten tot eest enkel trainen bij lagere groep (bv U17) om zo stilaan naar het niveau van de eigen leeftijd toe te groeien zonder de leeftijdsgenoten te hinderen in hun ontwikkeling.

Kalender en klassement Dames

 

12/13  FEBRUARI  2021

KFC KONTICH C - 'SGRAVENW-SCH

-

WUUSTWEZEL C - ARENDONK A

-

BERLAAR HEIKANT - KSK WEELDE

-

KFC ZAMMEL - KVC OOSTMALLE

-

BRASSCHAAT C - KFC BEEKHOEK

-

KFC SCHOONBROEK - FC BEVEL

-

FC ANTWERP GIRLS - BERCHEM A

-

 
 

RANGSCHIKKING

1

KFC BEVEL

5 15

2

BERLAAR HEIKANT

5

10

3

KFC BEEKHOEK 5 9

4

BERCHEM SPORT A

5

9

5

FC ARENDONK A

5 9

6.

KSK WEELDE

5 8

7

FC ANTWERP GIRLS

5 8

8

'SGRAVENW.-SCHILDE

5 7

9

KFC KONTICH C

5 7

10

KFC SCHOONBROEK

5 7

11

VV BRASSCHAAT C

5 6

12

KFC ZAMMEL

5 3

13

KFC WUUSTWEZEL C
5 3
14

KVC OOSTMALLE

5 0

 

Wie is online

We hebben 144 gasten en geen leden online